• Zaujímavé dni v 1.A
      • Zaujímavé dni v 1.A

      • 05.04.2022 20:31
      • V našej 1.A triede si často pripomíname významné dni a prepájame vedomosti so životom. 
        21. 3. sme si pripomenuli Deň Downovho syndrómu nie len farebnými ponožkami, ale pracovali sme so slovom POMOC v rôznych aktivitách. Deti si priamo vyskúšali invalidný vozík a začali si viac vážiť svoje zdravie. 
        22. 3. sme sa tradične venovali Dňu vody rôznymi aktivitami, rozprávkami, pracovnými listami a nemohla chýbať ani prechádzka k vode.
        23. 3. sme navštívili Mestskú knižnicu Michala Matunáka, ktorú plánujeme mesačne navštevovať a prečítať z nej čo najviac kníh. Teta Zuzka Kurucová nás previedla bránou knižnice a urobila z nás ozajstných čitateľov. 
        1. 4. bol v našej triede Deň plný smiechu. Veď čo môže byť krajšie ako sa usmiať 🤪. A tak sme sa preniesli do Vtipnej krajiny, v ktorej sme plnili vtipné úlohy a pozerali vtipné videá. Nechýbali vtipy a veselé oblečenie. Bolo nám spolu naozaj veselo. 
        4. 4. prišli deti do školy vo farbe mrkvy. Medzinárodný deň mrkvy sa predsa oslavuje zdravo, tak sme si najprv spočítali všetky mrkvičky v triede, potom si ich deti očistili, umyli a už len bolo počuť chrumkanie. Dozvedeli sme sa odkiaľ mrkva pochádza, aká je jej minulosť, farby, tvary a využitie. Po splnení všetkých aktivít čakal na deti chutný a hlavne zdravý mrkvový koláčik…a veru chutil 😉.
                                                                                Mgr. Lucia Cviková
      • Naspäť na zoznam článkov