• Zaujímavá prednáška na našej SNP-čke
      • Zaujímavá prednáška na našej SNP-čke

      • 28.06.2023 21:58
      • Dňa 26.6. 2023 sme na našej škole mali tú česť stráviť dopoludnie s pracovníkmi Odboru krízového riadenia Okresného úradu Nové Zámky , ktorí mali pre našich žiakov 5.-9. ročníkov pripravenú veľmi zaujímavú a pútavú prednášku na tému „ Riešenie mimoriadnych situácií a civilná ochrana „ ,spojenú aj s praktickými ukážkami. Naši žiaci s veľkým záujmom počúvali prednášku o tom, čo je to mimoriadna situácia, živelná pohroma, katastrofa, informácie o Integračnom záchrannom systéme, o zložení evakuačnej batožiny, obohatením prednášky boli aj zaujímavé videá , žiaci boli poučení ,ako sa správne zachovať pri mimoriadnych situáciách a ako riešiť krízové situácie.
      • Záver prednášky sa niesol v znamení praktických ukážok . Žiaci boli mimoriadne aktívni, hlásili sa a zapájali sa, skoro každý jeden si žiak chcel vyskúšať meranie veľkosti masky faciometrom a správne nasadenie masky.

        Sme veľmi vďační, že si pracovníci Odboru krízového riadenia Okresného úradu Nové Zámky menovite, Ing. Jankovský – vedúci oddelenia, Ing. Klučková, Ing. Abrahámová,

        Mgr. Klimasz a Ing. Podmanický našli čas na našich žiakov a pripravili pútavú prednášku spojenú s prezentáciou a množstvom praktických názorných pomôcok. Samozrejme, veľké ĎAKUJEME patrí aj p. prednostovi Ing. Ladislav Hamran - Prednosta Okresný úrad Nové Zámky , ktorý bol a aj je vždy veľmi nápomocný. Na záver si deti prevzali aj malé darčeky v podobe rozvrhov hodín, ktorým sa veľmi tešili.

        Pondelkové odpoludnie bolo pre našich žiakov veľkým obohatením.

        Tešíme sa na opätovné stretnutie a ďakujeme za spoluprácu .

        #okresnyuradodborkrizovehoriadenia# #spolupraca# civilnaochrana# #dakujeme#

                                                                                                                    Mgr. Angelika Benkovicsová

      • Naspäť na zoznam článkov